MarMeR Spreekt

Martin Memelink deelt graag zijn ervaringen vanuit zijn vakgebied als geluidstechnicus. Als eigenaar van MarMeR Production houdt hij je graag op de hoogte van zijn reilen en zeilen vanuit zijn studio. Dit doet hij met zijn blog ‘MarMeR Spreekt’. Hij schrijft onder andere over zijn nieuwste geluidsapparatuur, laatste producties en meer. Lees hieronder zijn ervaringen in de opnamestudio van MarMeR Production.

Laatste MarMeR nieuwtje!

Door Maartje de Bruin – Zangeres & Hobby Webdesigner

Eigenlijk mag ik dit niet plaatsen onder het kopje ‘MarMeR Spreekt’. Laat het Martin niet weten 😉 Maar met een nieuwe zwengel aan de website wil ik ook graag nieuw leven blazen in deze blog. Dus Martin; Deel die ervaringen maar! 

De afgelopen tijd heb ik met veel plezier lopen ‘prutsen’ aan de website van Martin om zo een beter beeld te kunnen geven van zijn werk. Als hobby webdesigner en vriend van Martin was het heerlijk om de nodige aanpassingen te maken. Zijn eerdere website deed, vond ik, af aan de geweldige producties die hij levert. Hopelijk bevalt de site en geeft het een goed beeld van zijn passie voor muziek en welke mogelijkheden MarMeR Production allemaal kan bieden aan muzikanten. Als er iets ontbreekt hoor ik het graag!

Zelf heb ik ooit als 14 jarig meisje in Martin’s studio gestaan om mijn eerste liedje op te nemen. Way back! Ik kan niet wachten om binnenkort weer zijn opnamestudio in te mogen duiken om ditmaal eigen werk op te nemen. Kleine meisjes worden groot 😉

Dus check de website en vergeet vooral niet zijn producties te beluisteren! Professionele kwaliteit voor een zacht prijsje. Dat is toch wat iedere muzikant zoekt?

Meer nieuws vanuit de MarMeR opnamestudio

Martin Memelink