Het werd weer eens tijd!

Zijn we er nog? Jazeker, ook in 2014 waren we volop in beweging. Het is op de site inderdaad even stil geweest maar in de studio niet;

  • Het eerste solo project van Paul Mulder is afgerond en de CD “Tussen Nu en Nooit” is begin 2014 uitgebracht, zie de site van Paul voor meer informatie.
  • Nadat Paul zijn soloproject had afgerond zijn Frans en Paul direct weer begonnen aan een nieuwe uitdaging voor het project Mulder & Van Gorkum en hebben zij hun tweede CD “100% Mulder & Van Gorkum” opgenomen. Deze CD zag op 31 augustus 2014 het levenslicht bij ’t Centrum in Babberich.
  • In de tussentijd kwam, net voor de vakantie, Toby van Bloppoel nog langs met het verzoek om een bijdrage te leveren aan zijn Metal InQuizitor project. Dat konden wij uiteraard niet weigeren en het opnemen van de demo was een reünie van diverse muzikanten die hun sporen bij MarMeR Production hadden achtergelaten. Helaas zijn er te weinig exemplaren verkocht om het spel in productie te nemen, jammer voor Toby, het was hem gegund, maar het plezier bij het opnemen van de demo was er niet minder om.
  • En André van Gessel dan? Met veel enthousiasme hebben we weer gewerkt aan de realisatie van zijn wens om de CD “Dit Laeve An ’t Raam” het levenslicht te laten zien. Dit gebeurde op 29 november in ’t Barghse Huus te ‘s Heerenberg. Het is een mooie dubbel CD geworden met serieuze en leuke liedjes. Zie de site Bergherdieck voor meer informatie.
  • Voor de CD van Vals Plat zijn we ook nog aan het werk. Er zijn inmiddels diverse nummers klaar, maar bij enkele nummers moet nog wat aan de muziek gebeuren. Als dit klaar is, kunnen we dit project ook afronden.
  • Nadat het project van André was afgerond, meldde Paul zich weer voor de opvolger van zijn eerste solo CD en daar zijn we inmiddels aan begonnen. Begin 2015 hebben we dus weer iets te doen.

Rest ons alleen nog om iedereen een goed en muzikaal 2015 te wensen.